top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMaurus

Versterk je team met onze energieke boksworkshop

Ben jij op zoek naar een effectieve en uitdagende teambuilding activiteit voor jouw medewerkers? Onze boksworkshop biedt de perfecte mix van sport, uitdaging en teamwork. Onze ervaren trainers zullen ervoor zorgen dat jouw medewerkers niet alleen fysiek, maar ook mentaal worden gestimuleerd.

Onze workshops zijn beschikbaar voor een scherp tarief van 75 euro per uur en bieden veel voordelen voor jouw bedrijf en medewerkers. Boksen verbetert uithoudingsvermogen, kracht, snelheid, coördinatie en concentratie, wat leidt tot meer energie en productiviteit op de werkvloer.

Bovendien is boksen een uitstekende manier om stress en spanning af te reageren, wat resulteert in een gezonder en gelukkiger team. Onze aanpak is gericht op de individuele doelen en noden van jouw medewerkers, ongeacht hun bokservaring. Samenwerken en communiceren zijn essentiële elementen van boksen en onze workshops zijn een geweldige manier om jouw teamleden te versterken en te motiveren.

We nodigen je uit om contact met ons op te nemen en een boksworkshop te reserveren voor jouw bedrijf. Laten we samen werken aan jouw bedrijfsdoelen en laten we het boksen gebruiken als middel om ze te bereiken.


Met sportieve groeten,

Stayfitpersonaltraining

33 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page